Facebook csoport: Ebben a csoportban segítséget nyújtunk egymásnak minden tanulással kapcsolatos kérdésekben és szeretnénk elérni, hogy az itt lévő embereknek olyan tudást adjunk át, amelyek ténylegesen hasznukra válnak az életük és a munkájuk során.

Tudatos pénzügyi ismeretek: Ebben a 15 perces prezentációban egyszerű nyelvezettel, fontos, a köztudatban nem feltétlenül alapvető tudásként kezelt pénzügyi információkat osztunk meg, melyek ismerete nagy jelentőséggel bírhat anyagi vonzatú döntések meghozatalakor.

Pénzügyi segítség: Mindenkinek lehetőséget adunk, hogy szakmailag hiteles, az ügyfél érdekeit néző és már több száz/ezer ügyféllel rendelkező tanácsadóval egy teljesen ingyenes, közvetlen beszélgetésen kideríteni, mik a legjobb lehetőségek a céljaink eléréséhez. Kiadások és szerződések átnézésével pedig rengeteg pénzt spórolhatunk meg.

Kapcsolat helyett tudás: Sajnos a mai munkaerőpiacon a kapcsolat sokkal fontosabb, mint a szakmai tudás. Amennyiben jelentkezel, mi elintézzük a kapcsolatot és neked már csak a rátermettségedet és a képességedet kell bebizonyítanod az adott cég számára.

Cégek költségeinek csökkentése a jelenlegi hatás megtartásával vagy jobb elérésével: A pénzügyi piacon évről-évre jobb ár-érték arányos termékek jelennek meg. Cégekre szakosodott tanácsadók segíteni tudnak teljesen ingyen azon vállalkozásoknak, akik rendelkeznek bármiféle biztosítással vagy hitellel, hiszen egy jobb szerződéssel rengeteg pénzt lehet spórolni.

Vendéglátóhelyek kárának enyhítése: Minden kávézónak, étteremnek, kocsmának, szórakozóhelynek olyan eszközöket, folyamatokat tudunk mutatni egy ingyenes és időkorlát nélküli konzultáción, amelyek óriási segítséget jelentenek minden tekintetben függetlenül a vendéglátóhely elhelyezkedésétől, bevétele méretétől és a presztízse mértékétől.

Szerzői jogvédelem: Magyarországon minden jogvédett anyag ingyenesen megtalálható az interneten illegális formában. Amennyiben a jogvédett anyag tulajdonosa jelzi felénk, hogy elszeretné távolítani a saját termékét minden illegális felületről, akkor teljesítjük a kérését.

Impresszum
Adatvédelmi szabályzat