A prezentációban említettük, hogy magánszemélyként és cégként egyaránt csak akkor lehet megtalálni a piac legjobb ajánlatát, ha előtte egy átfogó pénzügyi elemzésen és igényfelmérésen vesszünk részt. Ezt egy olyan szakembernek kell megcsinálnia, aki hozzáfér a piacon lévő összes ajánlathoz és aki az igényeid alapján választja ki számodra a legmegfelelőbbet.

Emiatt létrehoztunk egy rendszert melynek keretein belül az érdeklődőket olyan szakmailag hiteles, hozzáértő, az ügyfél érdekeit néző és már több száz ügyféllel rendelkező tanácsadókkal hozzuk össze teljesen ingyen, akik képesek az igényeid alapján a legjobb és a legmegfelelőbb ajánlatokat közvetíteni. (Hitelek, biztosítások stb.)

Az igényfelmérés és a tanácsadás is teljesen ingyenes, ami semmilyen kötelezettséggel nem jár. Neked soha nem kell fizetned a tanácsadó munkájáért és semmit sem kötelező aláírnod! Mindössze egy kötetlen beszélgetésen megtudod, hogy mik a legjobb lehetőségeid a céljaid eléréséhez.

Egy ilyen beszélgetés megtartható személyesen (Magyarország területén) és online is. Lehet szerződéseket kötni találkozás nélkül, tehát külföldön élő magyarként is biztosított minden lehetőséged ugyanolyan feltételekkel szerződéseket kötni.

Azért lenne érdemes részt venned ezen függetlenül attól, hogy van-e tanácsadód vagy nincs, mert csak neked lenne jó, hogy a jövőben még egy embertől megkérdezhetnéd a pénzügyi kérdéseidet. Illetve csak neked lenne jó az is, ha egy ilyen tanácsadó átnézné a meglévő szerződéseidet és a rád vonatkozó adókedvezményeket, állami támogatásokat, mellyel rengeteg pénzt spórolhatna neked.

Erre bármeddig jelentkezhetsz egy név és egy e-mail megadásával. Ezután minden további információt e-mailben fogsz megkapni egy napon belül. Mi azt javasoljuk, hogyha most még nem alkalmas ez valamilyen oknál fogva, akkor is töltsd ki a kérdőívet a megjegyzésbe írva azt az időpontot, hogy mikortól lenne célszerű erről beszélgetned egy szakértővel és akkor erre, a megadott időpont után fog sor kerülni.