Angol oktatás a nulláról a hétköznapi használatig:

Ebben a kurzusban megtanítunk téged angolul. A legelejétől addig, hogy a hétköznapi életben tudd megértetni magad másokkal. Ez a tanfolyam kitartást és szorgalmat igényel, mert csak így lehet elsajátítani ennek a nyelvnek az alapjait.

Matek oktató videók fejezetek szerint:

Itt minden matematikai tananyagot az általános iskolától az egyetemi szintű feladatokig oktató videókon keresztül elmagyarázunk példafeladatokkal. Így biztosan megérted majd azt az anyagrészt, amit nem tudsz. 

Összes kémia kísérlet leírása és videós bemutatása:

Itt minden kémiai kísérlet leírását, bemutatását és videós magyarázatát megtalálod, amivel egyszerűbbé válhat a tanulásod.

Szakdolgozat tutorial:

A szakdolgozat írás mindig nehézséget okoz. Ebben szeretnénk segíteni több mint 1000 diák tapasztalata alapján. Itt megmutatjuk melyek a legjobb módszerekkel, magadtól, sok emberrel kitöltetni a kérdőíved, illetve hogy hogyan formázd a szakdolgozatodat az elejétől a végéig.

Számítógép használata kezdőtől a haladóig:

Ebben a tanfolyamban megtanítjuk lépésről lépésre oktató videókon keresztül, hogy mire és hogyan lehet használni a számítógépet. A végére azok is mindent megfognak tudni csinálni, akik azelőtt be sem tudták kapcsolni a számítógépet. Sok a mások által erre a célra készített videó, hogy változatos és hatékony legyen a tanulás.  
Impresszum
Adatvédelmi szabályzat