Tanfolyamok

Számítógép használata kezdőtől a haladóig:

Ebben a tanfolyamban megtanítjuk lépésről lépésre oktató videókon keresztül, hogy mire és hogyan lehet használni a számítógépet. A végére azok is mindent megfognak tudni csinálni, akik azelőtt be sem tudták kapcsolni a számítógépet. Sok a mások által erre a célra készített videó, hogy változatos és hatékony legyen a tanulás. 

Matek oktató videók fejezetek szerint:

Itt minden matematikai tananyagot az általános iskolától az egyetemi szintű feladatokig oktató videókon keresztül elmagyarázunk példafeladatokkal. Így biztosan megérted majd azt az anyagrészt, amit nem tudsz. 

Így készítsd el ingyen a saját weboldalad:

Itt megmutatjuk, hogy hogyan tudsz ingyen, magadtól készíteni egy mobilbarát, dizájnos weboldalt bármilyen funcióval kivitelezve.

Magántanár oktatóanyagok:

Ezekben az oktatóanyagokban megtanítjuk hogyan tudsz a legjobb módszerekkel, magadtól diákokat szerezni, magántanárként melyek a legjobb pénzkeresési lehetőségeid és hogyan lehetsz könnyen számlaķépés tanár cég nélkül.

Szakdolgozat tutorial:

A szakdolgozat írás mindig nehézséget okoz. Ebben szeretnénk segíteni több mint 1000 diák tapasztalata alapján. Itt megmutatjuk melyek a legjobb módszerekkel, magadtól, sok emberrel kitöltetni a kérdőíved, illetve hogy hogyan formázd a szakdolgozatodat az elejétől a végéig.