Áruismeret

Élelmiszer áruismeret:

  1. Fehérjék
  2. Védőtápanyagok
  3. Mikrobiológia
  4. Mikrobiológia 2
  5. Tartósítás
  6. Tartósítás 2
  7. Malomipar 
  8. Száraztészták
  9. Sütőipari termékek
  10. Édesítőszerek
  11. Édesipari termékek
  12. Gyümölcsök és tartósításuk termékei
  13. Zöldségek
  14. A húsfeldolgozó ipar termékei
  15. Tej és tejfeldolgozási termékek
  16. Bor
  17. Szeszesital ipari készítmények
  18. Alkoholmentes italok
  19. Koffeintartalmú élvezeti szerek
  20. Fűszerek
  21. Szappan
  22. Mosószerek
  23. Hajápolási készítmények
  24. HACCP
  25. Környezetvédelem
  26. Bőrápolószerek
  27. Arcápolószerek

Ruházati áruismeret:

  1. Öltözködés divat ruházat; A legfontosabb szálas anyagok
  2. Mesterséges szálas anyagok

Műszaki áruismeret:

  1. Televíziók
  2. Tűzhelyek
  3. Hűtő
  4. Mosogatógépek
  5. Mikrohullámú sütők
  6. Olajsütő
  7. Kávéfőzők
  8. Személyi számítógép
  9. Háttértárak
  10. Klíma
  11. Konyhatechnikai kisgépek és tisztítókészülékek a háztartásokban
  12. Autóhifi
  13. Acél
  14. Szavatosság jótállás
  15. Digitális fényképezőgép
  16. Robotgépek
  17. Kenyérsütő
  18. Turmixgépek
  19. Légkeveréses edények
  20. Malomipari termékek
  21. Alaptápanyagok
  22. Tápanyagok
  23. Száraztészták
  24. Sütőipari termékek
  25. Édesítőszerek
  26. Édesítőszerek, édesipari- és cukrászati áruk

  27. Gyümölcsök
  28. Zöldségfélék és gombák

Ruházati és vegyesiparcikk áruismeret:

  1. Szavatosság
  2. Fogyasztói reklamáció intézése a kereskedelmi egységekben
  3. Bevarrt és függő címke
  4. Ruházat alapanyagai
  5. Textilipari-gyártásmódok
  6. Férfi felsőruházati konfekcióáruk választéka
  7. Női konfekcióáruk
  8. Férfi alsóruházati cikkek
  9. Női fehérneműk
  10. Divatáruk
  11. A lábbelik
  12. Bébiáruk
  13. Sportáruk és sportruházat áruismeret
  14. Ágytextíliák
  15. Függönyök
  16. Szőnyegek
  17. Edényáruk
  18. Papír-írószer
  19. Vetőmagok növényápolási cikkek
  20. Játékok áruismerete

Élelmiszer- vegyiáru- és gyógynövény áruismeret:

  1. Egészséges táplálkozás
  2. Különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerek
  3. Milyen a "jó" élelmiszer?
  4. Bioélelmiszerek
  5. Fogyókúrák
  6. Az élelmiszereket felépítő anyagok
  7. Az élelmiszerek tartósítása
  8. Gabona malom-tészta- és sütőipari áruk
  9. Édesítőszerek
  10. Édesipari- és cukrászati áruk
  11. Gyümölcsök és zöldségek
  12. Tej és tejkészítmények tejtermékek
  13. Húsok és húskészítmények
  14. Tojás zsiradékok hidegkonyhai áruk
  15. Alkoholmentes italok
  16. Alkoholtartalmú italok - Borok
  17. Alkoholtartalmú italok - Sörök
  18. Alkoholtartalmú italok - Égetett szeszesitalok
  19. Koffeintartalmú élvezeti szerek
  20. Fűszerek fűszerkeverékek
  21. Gyógynövények
  22. Kozmetikumok