Így készítsd el ingyen a saját weboldalad

2019.10.19

Itt megmutatjuk, hogy hogyan tudsz ingyen, magadtól készíteni egy mobilbarát, dizájnos weboldalt bármilyen funcióval kivitelezve. 

1. Lépés: Mivel egy online felület használatát tanítjuk meg neked, ahol barmikor, bármennyi weboldalt tudsz majd csinálni magadnak, ezért regisztrálnod kell a honlapon. 

2. Lépés: Regisztrálj a weboldalra ide kattintva. A weboldalon nyomj rá a kezdd el gombra (1. kép) és töltsd ki a regisztrációs adatokat. (2. kép)

3. Lépés: Regisztráció után válaszd ki, hogy weboldalt szeretnél készíteni (3. kép) és utána a sablonoknál válaszd ki a személyes kategóriát. (4. kép) Gyakorlásra a személyes kategória a legjobb, de más kategóriákban is nézz szét.

4. Lépés: Itt válassz ki egy sablont. Ajánljuk először a 12. sablon kiválasztását, mert ezt lehet a legkönnyebben átalakítani. (5. és 6. kép)

5. Lépés: Betöltött a weboldalad. Most már csak át kell alakítanod a saját ízlésedre. (7. kép)

6. Lépés: Nézd meg a videót, amiben elmagyarázzák azokat a lépéseket, amivel már eltudod kezdeni a weboldalad készítését. 

7. Lépés: Érdemes hosszabb időt eltölteni a gyakorlással és csak utána csinálni meg a weboldalt. Végtelen mennyiségű honlapot tudsz csinálni, szóval nyugodtan gyakorolhatsz.

8. Lépés: Bármilyen kérdésre a választ lépésről lépésre megtalálod itthttps://www.webnode.hu/tudastar/ Ezenfelül fordulj a support@webnode.hu email címhez. 

9. Lépés: Amikor kész vagy és rányomsz a szerkesztő nézetben a közzétesz gombra, akkor megjelenik az interneten a weboldalad egy ingyenes weboldal címmel. A honlap így is működik, de ha szeretnél rendes weboldal nevet, akkor meg kell vásárolj egy prémium csomagot, ami a rengeteg előnye mellett 1 év ingyen domaint (weboldal címet) biztosít. Prémium csomagról itt a weboldal címről itt tudsz többet megtudni. Ha saját weboldal címet szeretnél, akkor a mini prémium csomag megvásárlását ajánljuk, mert ez teljesen megfelel a hétköznapi használathoz. 

Impresszum
Adatvédelmi szabályzat