Hogyan töltesd ki fáradozás nélkül a kérdőíved?

2019.10.16

Itt adunk neked pár javaslatot, hogyan tudod kitölteni másokkal könnyen a kérdőívedet:

1. Amikor megosztod a kérdőíved, akkor érdemes oda írni, hogy sürgős és csak pár perc, mindezt szépen megfogalmazva. Vagy írj valami kreatív szöveget, az mindig hatásosabb.

2. Oszd meg a saját Facebook oldaladon, hogy az ismerőseid is kitudják tölteni. Fontos, hogy egyszer oszd meg és utána naponta írj egy pontot (vagy többször) hozzászólásba és rögtön töröld ki. Ezzel eléred, hogy a barátaid oldalán még egyszer megjelenjen a kérdőív. Új hozzászólás érkezett a posztra, ezért ugyanazt a hatást éred el, mintha megint megosztottad volna. Ezt érdemes minden napszakban megcsinálni.

3. Rakd ki az Instagram leírásába a kérdőíved linkjét. Készítsd egy fotót az Instagramra, ahogy éppen csinálod a diplomamunkádat, írd oda, hogy kérlek töltsd ki a kérdőívemet a szakdolgozatomhoz.

4. Facebookon keress a témáddal kapcsolatban csoportokat, ahova nyugodtan kirakhatod a kérdőíved. Például, ha vállalkozásokról készíted, akkor a Startup vállalkozók. Ilyen az egyetemi csoportod és az összes kérdőíves csoport stb. Írd be a keresőbe a kérdőíved témáival kapcsolatos szavakat és keress csoportokat. Célszerű kisebb (pár ezer fős) csoportokat keresni, mert sokkal könnyebben belemennek ebbe. Ha érdekes a szakdogád témája, akkor örülnek is neki.

5. Minden esetben beszélj a csoport adminokkal, hogy kirakhatod-e a kérdőíved!

Amikor a kérdőívünk az állatokkal kapcsolatos: (Itt se feledkezzünk meg a 2. pontban említett pontos megoldásról.)